Кадър bgonair.bgПо нов график от днес започна изплащането на пенсиите за

...
Кадър bgonair.bgПо нов график от днес започна изплащането на пенсиите за
Коментари Харесай

Извиха се опашки за изплащането на пенсиите по новия график

Кадър  bgonair.bg

По нов график от през днешния ден стартира изплащането на пенсиите за април. На тези, които не получават парите си по банков път, в пощите е основана организация парите да се платят до 16 април в допълнение. А сред 21 и 23 април включително средствата си ще получат хората, които не са съумели да ги вземат преди Великден. До обяд предпочитано в пощенските клонове се обслужват хора над 60 години, съобщи bgonair.bg .

Ташка Георгиева от години идва в пощата в столичния квартал " Дружба ", с цел да вземе пенсията си. 

" Аз съм си привикнала и за мен е по- добре. Вътре няма опашки ", показа тя.

В пощите в цялата страна са взети ограничения, тъй че да не се разрешава съкращаване на дистанцията на опашката и пропускането на малко хора в салоните.

Янаки Янакиев пък е избрал да получава пенсията си от банкомат. 

" Редя се за трети път, тъй като още не са превели част от пенсиите. Моята, на брачната половинка, на сина. Първо - можеш да си теглиш, когато си искаш, колкото си искаш. Аз ги тегля вкупом, тъй като заплащам сметките ", описа той.

Пенсията му е повече от 363 лева, по тази причина няма получи спомагателни 40 лв. за Великден. 

От Български пощи осведомят, че за интервала на изключителното състояние могат да оказват помощ с изплащането на пенсиите по домовете на хора, които са възпрепятствани да отидат по пощенски клон. Това може да се случи след подадено заявление в пощенската станция.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР